Kúpiť trampolinu – e-shop

Sprievodca výberom
trampolin


Trampolina  >  Trampolíny recenzie, recenzie trampolín

Trampolíny - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov trampolín. Ako sa im páči ich trampolína a ktorú odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Trampolina:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Pružina na trampolínu inSPORTline Froggy a Froggy Pro 366 cm

som spokojný s produktom

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline PROFI Digital 122 cm

S nákupom som spokojná aj s výberom, plne zodpovedá mojím požiadavkám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.01.2016)

Možnosť nastaviť držadlo až do výšky 126 cm čo je pri vyšších postavách výhodou.

Zatiaľ som na nijaké neprišla, okrem toho, že to necvičí za mňa samo



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy Plus 244 cm

hľadala som pevný a spoľahlvý produkt pre vnuka, aby ho mohol využívať aj spolu s rodičom alebo kamarátmi . To spĺňa

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2014)

pevná pomerne ľahko zmontovateľná dobrá kvalita za rozumnú cenu

mohla by byť väčšie dovolené zaťaženie. 120 až 150 kg.



Recenzia Trampolínový set inSPORTline FROGGY 366 cm

je to skvela vec pre deti i dospelych.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

velke rozmery a nosnost

kratke schodiky



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy 122 cm

odporučila som,tiež som si najskor prečítala informácie o tomto obchode aj o trampolíne a až potom objednala ale som spokojná

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

dobre sa na nej cvičí,kludne aj doma

nič



Recenzia Trampolínovy set inSPORTline Kangaroo 366 cm

tranpolinu som kupila na zaklade dobrych recenzii od znamych ktory su spokojny s kvalitou materialov a prevedenia . Pre deti je to skvela zabava

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

svela tranpolina pre deti , vzhlad, cena

nizka nosnost tranpoliny navod na montaž je neuplny



Recenzia Trampolínovy set inSPORTline Kangaroo 183 cm

Naše deti poskakujú stále, asi ako každé Ako som spomenul vyššie, deti tam pomaly aj spávajú Kedže je nosnosť do 100 kg tak som ho aj ja vyskúšal, ale nechám skákať radšej deti Odporúčam produkt pre všetky deti, ktoré radi skáču Cena bola jedna z najnižších, aj keď to nebolo u nás rozhodujúce Produkt som podľa priložených plánov v pohodičke zložil

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.07.2012)

kvalita výrobok presne sedí s tým, čo je o ňom popísané

rozložili sme ho ako darček doma a stále z neho nemôžeme dostať deti :-)



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

vrelo odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)



Recenzia Skladacia detská trampolína inSPORTline 122cm

kupili sme ju detom na zahradu, a kedze tam nie sme stale, chceli sme aby bola vyuzita, tak ju pekne poskladame do praktickej tasky a berieme domov,kde ju zase pekne rozlozime, pre nas velmi prakticka. Kedze ma dost velku nosnost, tak sa na nej vysantime aj my rodicia;)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2013)

lahke zlozenie,i rozlozenie, na von i dovnutra

zatial sme nenasli



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy Plus 122 cm

tento produkt je jednoduchý aj na skladanie takže nie je problém ho zložiť. Vybláznime sa na nej celá rodina vrátane vnukov a hlavne skákanie odľahčuje moje kĺby takže ich nezaťažujem a môžem si cvičiť aj dlší čas. vrelo doporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.07.2014)

dlho som už chcela trampolínu ale vždy som to len odkladala a teraz bola u vas veľmi výhodná cena tak som nevahala



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

Som rada že som si ju objednala, rozhodne odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2014)

super vec, malá skladná zábavná, zo začiatku aj úplne tichá, kedže ju využívam naozaj pravidelne tak teraz už občas aj kvíkne :-) dobrý záber na svaly aj kondičku.



Recenzia Kryt pružín na trampolínu inSPORTline 244 cm

Kryt pružín sa vplyvom počasia a používaním po niekoľkých rokoch poškodil, nový sme nevedeli v kamenných obchodoch zohnať. Bol nám dodaný v priebehu troch pracovných dní, čiže deti boli nadšené. Zdá sa mi kvalitnejší ako pôvodný (hrubší a pevnejšie ušitý). Dúfam, že nám pár rokov vydrží.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.06.2015)

- rýchle dodanie - nevedeli sme ho inde zohnať - je kvalitnejší ako pôvodný kryt - priaznivá cena

- nič



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy PRO 305 cm

chcela som kvalitu za rozumnú cenu a tú som aj dostala, takže zatiaľ super

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.06.2016)

kvalita, to čo som čakala, to som dostala (aj na základe predchádzajúcich referencií), dobrá cena, dobre vyzerá, super komunikácia s InsportLine, ochota

chýbajúca jedna maličká súčiastka, ktorú mi doručili do pár hodín po žiadosti, ani neviem ako to stihli



Recenzia Ochranná sieť inSPORTline pre trampolínový set Basic 305 cm

potreboval som siet pre deti

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2013)



Recenzia Bezpružinová trampolína s držadlom inSPORTline Cordy 114 cm

Túto trampolínu sme vybrali najmä kvôli nehlučnosti, nakoľko ju používame väčšinou v byte - zatiaľ spokojnosť nás používateľov aj susedov :-) Splnila naše očakávania. Dá sa ľahko zmontovať podľa priloženého návodu, na uskladnenie stačí veľmi jednoducho odmontovať držiak a oprieť trampolínu o stenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.06.2017)

prehľadná ponuka tovaru s charakteristikou rýchlosť dodania cena primeraná kvalite



Recenzia Schodíky na trampolínu

100% spokojnosť

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

pevné, a dobre široké schodíky, veľmi spokojná



Recenzia Trampolína inSPORTline 183 cm

Naše dievčatká veľmi radi skáču na trampolíne. Je to zábava i šport. Pomáha pri koordinácií pohybov ako i vybíjanie energií čoho majú deti viac ako dosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.02.2010)

Rýchle dodanie. Chceli sme urobiť radosť ( ako darček pre vnúčatko).

Zatiaľ sme ho nevedeli vyskúšať kvôli chýbajúcej pružine, ale deti mali aj tak veľkú radosť. Nevýhoda pomerne veľký priestor zabere, preto je so skladovaním problém. Neviem, či stále rozoberanie a skladanie nebude mať negatívny dopad na výrobok, preto ho budeme používať skôr v exteriéry, keď už bude dobré počasie a nebudeme musieť trampolínu rozoberať.



Recenzia Trampolína inSPORTline 183 cm

Trampolínu teba voliť podľa účelu použitia, priestorových podmienok a vekovej skupiny cvičencov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

Vhodná pre deti do 10 rokov. Ľahká skladovateľnosť.

Nie je vhodná na náročnejšie cvičebné tvary. Na to sú potrebné väščie trampolíny s ochranou sieťkou.



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy PRO 366 cm

Po zakúpení tejto trampolíny(mali sme i jej predchádzajúcu verziu) a poskladaní sme zistili, že ochranná sieť je príliš prepnutá a nedá sa uzatvoriť zips... Kontaktovala som predajcu, ktorý bez problémov poslal na svoje náklady druhú na výmenu. Inak veľká spokojnosť, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.07.2017)



Recenzia Trampolínka s držadlom inSPORTline Bambi 97 cm

produkt je pre vsetky vekove kategorie. my sme ju kupili detom. ma pomocnu rucku pre vacsiu stabilitu pri skakani, preto sme sa rozhodli pre tuto znacku. kvalita materialu je velmi dobra. sme s nou nad mieru spokojni.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.09.2010)

vsetko je pre, velkost akurat do bytu, pomocna rucka pre vacsiu stabilitu, dobra odkladatelnost, kvalitny material



Recenzia Kryt pružín na trampolínu 244 cm - zelená

Nakoľko sa nám na trampolíne úplne rozpadol kryt pružín objednala som tento. Je oveľa kvalitnejší ako ten pôvodný,, ktorý bol súčasťou trampolíny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2016)

pevný materiál, kvalitne vypracovaný

žiadne



Recenzia Bezpružinová trampolína s držadlom inSPORTline Cordy 114 cm

Táto trampolína je úplná pecka. Pôvodne sme kúpili GOFIT PRO 102cm za 147€, no vzhľadom na veľkú hlučnosť pružín sme ju vrátili. Napriek tomu že táto InSportLine Cordy 114cm je lacnejšia (nás stála 91,40€ v akcii), skáče sa na nej výrazne lepšie, je tvrdšia a lepšie odráža. Je väčšia tak sa na nej dajú použiť aj iné kroky... Tento produkt sa im fakt podaril. Pri montáži kruhu (skladá sa z troch častí) si treba dať pozor na to aby bol úplne vodorovný, v opačnom prípade nebudú nožičky dobre sedieť na zemi. Čiže odporúčam ešte pred natiahnutím lán položiť trampolínu na miesto kde bude umiestnená, či všetky nožičky dobre sedia na zemi.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2017)

Vhodná do bytu Akurátna veľkosť - ani veľká, ani malá Veľmi tichá - vzhľadom na použitý systém pruženia Namiesto hlučných pružín použité pružné gumotextilné laná Má demontovateľnú opierku, ktorú však nepoužívame Nožičky majú gumené krytky ktoré sú z kvalitnej gumy - trampolína dobre drží na mieste

Pomerne náročné natiahnutie pružných lán



Recenzia Trampolina s ochrannou sieťou inSPORTline Basic 305 cm

S produktom som spokojná, a hlavne mojich 6 vnúčat.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2013)

Po každej stránke môžem tranpolínui len kladne ohodnotiť. Veľmi dobrý návod na zloženie a celkové zloženie produktu bolo jednoduché. Bodaj by takých výrobkov bolo čo najviac.Cena výrobku je úmerná použitiu.



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

Cena tohoto produktu bola najvýhodnejšia spomedzi konkurečnej ponuky. Dodanie bolo extrémne rýchle, za čo som vďačný zainteresovaným osobám (keďže som do požiadavky napísal, že by som tovar potreboval dodať čím skôr) S kvalitou produktu sme veľmi spokojní. Manželka si teraz rada zaskáče "mimo iného" aj na trampolíne od vás :)

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

najvýhodnejšia cena, rýchle dodanie kuriérom, kvalitný produkt, nevŕzga (zatiaľ)

nič proti nemám



Recenzia Trampolína inSPORTline 140 cm

Trampolína mi vyhovuje svojim rozmerom a hlavne nosnosnoťou do 100 kg, takže je vhodná nie len pre deti , ale aj pre dospelých. Na trampolíne cvičím každý deň, takže oceňujem jej pevnú konštrukciu. Pred tým som používal trampolínu menšieho priemeru, podobnú, ale 90 cm je dosť obmedzujúce pri cvičení. Priemer 140 cm je už úplne vyhovujúci a perfektne sa mi cvičí. Trampolína je podľa mňa vhodná na každodenné cvičenie pre deti aj dospelých. S kúpou som celkom spokojný, cenou patrí medzi lacnejšie, ale nie na úkor kvality. Som s ňou úplne spokojný a plne ju odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2014)

Priemer 140 cm, kvalita spracovania a použitých materiálov, jednoduchá a rýchla montáž



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Basic 140 cm

tento produk bol cenovo vyhodny a vyhovoval aj rozmermi, takže sa v pohode zmesti do izby. Naviac ma ochrannu siet ,takže sa mi zda aj celkovo bezpečny. Odporučal by som ho to ktorehokolvek interieru alebo exterieru.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

mne sa tažko hodnoti, synovec bol velmi spokojny a radostny



Recenzia Trampolína inSPORTline 122 cm

Tovar som si zakúpila pre domáce hobby,aj pre dcérku.Používame ju na cvičenie,,na spríjemnenie zimných dni,nakoľko v takomto obdoby sa človek málo hybe a trochu cvikov neuškodí nikomu.Som s nákupom veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.01.2012)

je to skvelý tovar



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline PROFI Digital 122 cm

výborná na domáce cvičenie; počítadlo skokov odporúčam pripevniť nižšie, aby sa v pokojovom stave nedotýkalo trampolíny, pri skákaní sa potom nezlomí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.09.2016)

výborná, stabilná, pri skákaní sa nekýve

nič, akurát len celé držadlo sa trochu kýve, ale to vôbec nevadí



Recenzia Skladacia detská trampolína inSPORTline 122cm

Výrobca - ak číta tieto recenzie - by mohol prehodnotiť dodavateľa pružín, prípadne prejsť na iný typ. Trampolína je inak výborná a praktická. Ak máte nejaké svoje obľúbené miesto v prírode, nie je problém ju zbaliť a ísť sa vyskákať do prírody a ak je zlé počasie, môžte sa vyblázniť dnu. Ak by nebol ten problém s pružinami, dávam 100%

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2013)

Trampolína sa dá veľmi dobre skladať aj rozkladať. Aj pri mojej "výške" som s tým nemala vôbec žiadny problém. Do 10 min. skáčete (a to aj skôr, ak ste šikovní)

No je tu problém: struny sú veľmi tuhé, trampolína slabo pruží. Že vŕzga, s tým musíte počítať, pružiny to zvyknú, ale pri skokch (pri váhe do 60kg) cítiť, akoby mali každú chvíľu prasknuť. Kamarátke, ktorá má trampolínu tohto istého výrobcu, len iný typ, už niekoľko prasklo. Podľa jej príkladu si idem kúpiť gumolano a natiahnúť ho do "rezervy"



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy PRO 244 cm

Trampolina 244úplne stačí,je akorad,dve deticky sa v pohode dajú.Kvalita super,a farba zelená je pekná,krajsia ako tie klasické modré...ked som porovnala ine trampoliny u známych od iných výrobcov,tak tato značka je najlepšia,vidno hneď kvalitu,takze vobec nebanujeme,teda zatiaľ,uvidime ako dlho vydrží :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.07.2016)

Spokojnosť so všetkým

Zatial nič,



Zdieľajte článok


Odporúčame trampoliny






Novinky

Detská trampolína s ochrannou sieťou

Pre bezpečnosť svojich najdrahších urobíme všetko. Tak na pravidlo väčšiny rodičov nezabúdajme ani pri skákaní na trampolíne. Tie väčšie trampoliny vždy potrebujú ochranné doplnky.

Chudnutie na trampolíne

Viete, že trampolína vám môže pomôcť schudnúť? Skákaním na trampolíne môžete zhodiť pekných pár kíl. Ako na to?

všetky novinky