Kúpiť trampolinu – e-shop

Sprievodca výberom
trampolin


Trampolina  >  Trampolíny recenzie, recenzie trampolín

Trampolíny - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov trampolín. Ako sa im páči ich trampolína a ktorú odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Trampolina:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Trampolínka s držadlom inSPORTline Bambi 97 cm

produkt je pre vsetky vekove kategorie. my sme ju kupili detom. ma pomocnu rucku pre vacsiu stabilitu pri skakani, preto sme sa rozhodli pre tuto znacku. kvalita materialu je velmi dobra. sme s nou nad mieru spokojni.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.09.2010)

vsetko je pre, velkost akurat do bytu, pomocna rucka pre vacsiu stabilitu, dobra odkladatelnost, kvalitny material



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy Plus 122 cm

tento produkt je jednoduchý aj na skladanie takže nie je problém ho zložiť. Vybláznime sa na nej celá rodina vrátane vnukov a hlavne skákanie odľahčuje moje kĺby takže ich nezaťažujem a môžem si cvičiť aj dlší čas. vrelo doporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.07.2014)

dlho som už chcela trampolínu ale vždy som to len odkladala a teraz bola u vas veľmi výhodná cena tak som nevahala



Recenzia Skladacia detská trampolína inSPORTline 122cm

S trampolínou som zatiaľ spokojná. Dúfam, že to tak bude aj naďalej. Odporúčam každému, komu sa nechce chodiť do fitka a dáva prednosť cvičeniu doma. Výborne si na nej zacvičíte - sú k nej pribalené aj typy na cviky.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)

- keďže je skladacia, nezaberie veľa miesta

- občas trochu vŕzga, ale dá sa to vydržať



Recenzia Pružina na trampolínu inSPORTline Froggy 366 cm

som spokojný s produktom

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Ochranná sieť inSPORTline pre trampolínový set Basic 305 cm

potreboval som siet pre deti

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2013)



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

Skákanie na trampolíne je podľa mňa ten najľahší a najzábavnjší spôsob cvičenia. Z jednej štúdie vykonávanou NASA vyplynulo, že pri skákaní na trampolíne sa buduje o 68% kondície a svalovej hmoty viac ako pri bežnom behaní. To znamená, miesto pol hodiny behania potrebujete zhruba len 10 minút skákania na trampolíne, aby to prinieslo rovnaký efekt. Takže je to super.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

Má veľmi dobrú stabilitu, Veľmi výhodná cena, ľahká a dobre sa prenáša.



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy Plus 244 cm

hľadala som pevný a spoľahlvý produkt pre vnuka, aby ho mohol využívať aj spolu s rodičom alebo kamarátmi . To spĺňa

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2014)

pevná pomerne ľahko zmontovateľná dobrá kvalita za rozumnú cenu

mohla by byť väčšie dovolené zaťaženie. 120 až 150 kg.



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Basic 140 cm

tento produk bol cenovo vyhodny a vyhovoval aj rozmermi, takže sa v pohode zmesti do izby. Naviac ma ochrannu siet ,takže sa mi zda aj celkovo bezpečny. Odporučal by som ho to ktorehokolvek interieru alebo exterieru.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

mne sa tažko hodnoti, synovec bol velmi spokojny a radostny



Recenzia Trampolínový set inSPORTline FROGGY 305 cm

pre kvalitu a dobru cenu

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2013)

dobra kvalita dobra cena



Recenzia Skladacia detská trampolína inSPORTline 122cm

Výrobca - ak číta tieto recenzie - by mohol prehodnotiť dodavateľa pružín, prípadne prejsť na iný typ. Trampolína je inak výborná a praktická. Ak máte nejaké svoje obľúbené miesto v prírode, nie je problém ju zbaliť a ísť sa vyskákať do prírody a ak je zlé počasie, môžte sa vyblázniť dnu. Ak by nebol ten problém s pružinami, dávam 100%

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2013)

Trampolína sa dá veľmi dobre skladať aj rozkladať. Aj pri mojej "výške" som s tým nemala vôbec žiadny problém. Do 10 min. skáčete (a to aj skôr, ak ste šikovní)

No je tu problém: struny sú veľmi tuhé, trampolína slabo pruží. Že vŕzga, s tým musíte počítať, pružiny to zvyknú, ale pri skokch (pri váhe do 60kg) cítiť, akoby mali každú chvíľu prasknuť. Kamarátke, ktorá má trampolínu tohto istého výrobcu, len iný typ, už niekoľko prasklo. Podľa jej príkladu si idem kúpiť gumolano a natiahnúť ho do "rezervy"



Recenzia Schodíky na trampolínu

100% spokojnosť

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

pevné, a dobre široké schodíky, veľmi spokojná



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

vrelo odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)



Recenzia Skladacia detská trampolína inSPORTline 122cm

kupili sme ju detom na zahradu, a kedze tam nie sme stale, chceli sme aby bola vyuzita, tak ju pekne poskladame do praktickej tasky a berieme domov,kde ju zase pekne rozlozime, pre nas velmi prakticka. Kedze ma dost velku nosnost, tak sa na nej vysantime aj my rodicia;)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2013)

lahke zlozenie,i rozlozenie, na von i dovnutra

zatial sme nenasli



Recenzia Trampolínový set inSPORTline FROGGY 366 cm

trampolina je vhodna aj pre velmi male deti - moja dcera v nej skace od 15 mesiacov, spevnila si nohy a je to neuveritelne vyblaznenie. Odporucam tesne pred spanim - vybije vsetku energiu:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.08.2012)

priemer je super vyhovuje mi hlavne, ze sietka je az za chranicom, pod ktorym su pruziny. Mam male dieta

v chraniacej liste sa drzi voda, no to je pocasie a to neovplyvnis



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy 122 cm

odporučila som,tiež som si najskor prečítala informácie o tomto obchode aj o trampolíne a až potom objednala ale som spokojná

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

dobre sa na nej cvičí,kludne aj doma

nič



Recenzia Trampolína inSPORTline 183 cm

Trampolínu teba voliť podľa účelu použitia, priestorových podmienok a vekovej skupiny cvičencov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

Vhodná pre deti do 10 rokov. Ľahká skladovateľnosť.

Nie je vhodná na náročnejšie cvičebné tvary. Na to sú potrebné väščie trampolíny s ochranou sieťkou.



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline PROFI Digital 122 cm

Trampolinku som si vybrala z dôvodu,že si k nej viem nájsť precvičovacie videjká na youtube a pod.Nebolo by zlé,keby sa k nej dalo kúpiť u Vás aj DVD s cvičením.Je super,sme spokojní.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.03.2013)

Super,darček pre dcérku,bola nadšenááá!

nič,všetko o.k.



Recenzia Trampolína inSPORTline 183 cm

Naše dievčatká veľmi radi skáču na trampolíne. Je to zábava i šport. Pomáha pri koordinácií pohybov ako i vybíjanie energií čoho majú deti viac ako dosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.02.2010)

Rýchle dodanie. Chceli sme urobiť radosť ( ako darček pre vnúčatko).

Zatiaľ sme ho nevedeli vyskúšať kvôli chýbajúcej pružine, ale deti mali aj tak veľkú radosť. Nevýhoda pomerne veľký priestor zabere, preto je so skladovaním problém. Neviem, či stále rozoberanie a skladanie nebude mať negatívny dopad na výrobok, preto ho budeme používať skôr v exteriéry, keď už bude dobré počasie a nebudeme musieť trampolínu rozoberať.



Recenzia Trampolínovy set inSPORTline Kangaroo 366 cm

tranpolinu som kupila na zaklade dobrych recenzii od znamych ktory su spokojny s kvalitou materialov a prevedenia . Pre deti je to skvela zabava

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

svela tranpolina pre deti , vzhlad, cena

nizka nosnost tranpoliny navod na montaž je neuplny



Recenzia Trampolínový set inSPORTline FROGGY 366 cm

je to skvela vec pre deti i dospelych.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

velke rozmery a nosnost

kratke schodiky



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

Cena tohoto produktu bola najvýhodnejšia spomedzi konkurečnej ponuky. Dodanie bolo extrémne rýchle, za čo som vďačný zainteresovaným osobám (keďže som do požiadavky napísal, že by som tovar potreboval dodať čím skôr) S kvalitou produktu sme veľmi spokojní. Manželka si teraz rada zaskáče "mimo iného" aj na trampolíne od vás :)

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

najvýhodnejšia cena, rýchle dodanie kuriérom, kvalitný produkt, nevŕzga (zatiaľ)

nič proti nemám



Recenzia Trampolínovy set inSPORTline Kangaroo 183 cm

Naše deti poskakujú stále, asi ako každé Ako som spomenul vyššie, deti tam pomaly aj spávajú Kedže je nosnosť do 100 kg tak som ho aj ja vyskúšal, ale nechám skákať radšej deti Odporúčam produkt pre všetky deti, ktoré radi skáču Cena bola jedna z najnižších, aj keď to nebolo u nás rozhodujúce Produkt som podľa priložených plánov v pohodičke zložil

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.07.2012)

kvalita výrobok presne sedí s tým, čo je o ňom popísané

rozložili sme ho ako darček doma a stále z neho nemôžeme dostať deti :-)



Recenzia Trampolina s ochrannou sieťou inSPORTline Basic 305 cm

S produktom som spokojná, a hlavne mojich 6 vnúčat.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2013)

Po každej stránke môžem tranpolínui len kladne ohodnotiť. Veľmi dobrý návod na zloženie a celkové zloženie produktu bolo jednoduché. Bodaj by takých výrobkov bolo čo najviac.Cena výrobku je úmerná použitiu.



Recenzia Trampolína inSPORTline 122 cm

Tovar som si zakúpila pre domáce hobby,aj pre dcérku.Používame ju na cvičenie,,na spríjemnenie zimných dni,nakoľko v takomto obdoby sa človek málo hybe a trochu cvikov neuškodí nikomu.Som s nákupom veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.01.2012)

je to skvelý tovar



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy Plus 122 cm

odporučila som,tiež som si najskor prečítala informácie o tomto obchode aj o trampolíne a až potom objednala ale som spokojná

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

dobre sa na nej cvičí,kludne aj doma

nič



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

som spokojna s vybranym produktom .... ako som spomenula vyssie je nenarocny na udrzbu , lahko sa skladuje.. nezabera vela miesta...... cvicime na nej vsetky od najmensieho clena rodiny po najstarsieho.. po cviceni sa citime nabity energiou a uvolneny.... vybrali sme si trampolinu preto lebo je to uzasna vec.. pre maleho je to zabava a pre nas starsich to je moznost ako schudnut na celom telom rovnomerne....sme s nou vsetci spokojny.. je to uplne podla nasich predstav...boli sme spokojny aj s cenou aj s dorucenim zasileky prebehlo to bez problemov... aj pan kurier bol ustretovy a naozaj ste nam dodali nami zakupeny tovar co najkratsom case... ak by sme si este nieco chceli objednat.. urcite znova navstivime vase stranky :)))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2013)

nenarocne na udrzbu, nezabere vela miesta a vsetky vekove kategorie si na tom najdu cas na cvicenie aj odreagovanie.. nezatazuje klby

nemam ziadne proti



Zdieľajte článok


Odporúčame trampoliny






Novinky

Trampolíny v akcii

Dobrá správa v sezóne trampolín: Tieto skvelé pomôcky pre zdravie a zábavu sú teraz v e-shope inSPORTline v neodolateľných akciách!

22. 5. 2014

Skákaním na trampolíne k dobrej nálade

Skákanie na trampolíne je zábavné a vzrušujúce pre deti i dospelých. Schodíky a ochranná sieť dodajú istotu aj seniorom. Dnes je táto fitness pomôcka už tak rozšírená, že sa na nej môže vyblázniť úplne každý.

22. 4. 2014

Jumping: Zábavné chudnutie na trampolíne

Mini trampolíny s počítačom a držadlom dobývajú posilňovne aj domácnosti s premysleným cvičením nazývaným jumping, ktoré je zábavné a účinné ako aerobik, ale oveľa zdravšie, pretože šetrí kĺby.

16. 3. 2014

Hurá na olympiádu! Kedy začať sa skoky na trampolíne?

Skoky na trampolíne mali svoju olympijskú premiéru roku 2000 v Sydney. Sú športovým odvetvím, v ktorom pretekári predvádzajú vo vzduchu desaťprvkovej akrobatické zostavy, ktoré hodnotia sedem rozhodcov z hľadiska obtiažnosti a kvality prevedenia.

22. 1. 2014

všetky novinky