Kúpiť trampolinu – e-shop

Sprievodca výberom
trampolin


Trampolina  >  Trampolíny recenzie, recenzie trampolín

Trampolíny - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov trampolín. Ako sa im páči ich trampolína a ktorú odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Trampolina:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Skladacia detská trampolína inSPORTline 122cm

S trampolínou som zatiaľ spokojná. Dúfam, že to tak bude aj naďalej. Odporúčam každému, komu sa nechce chodiť do fitka a dáva prednosť cvičeniu doma. Výborne si na nej zacvičíte - sú k nej pribalené aj typy na cviky.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)

- keďže je skladacia, nezaberie veľa miesta

- občas trochu vŕzga, ale dá sa to vydržať



Recenzia Trampolína inSPORTline 183 cm

Naše dievčatká veľmi radi skáču na trampolíne. Je to zábava i šport. Pomáha pri koordinácií pohybov ako i vybíjanie energií čoho majú deti viac ako dosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.02.2010)

Rýchle dodanie. Chceli sme urobiť radosť ( ako darček pre vnúčatko).

Zatiaľ sme ho nevedeli vyskúšať kvôli chýbajúcej pružine, ale deti mali aj tak veľkú radosť. Nevýhoda pomerne veľký priestor zabere, preto je so skladovaním problém. Neviem, či stále rozoberanie a skladanie nebude mať negatívny dopad na výrobok, preto ho budeme používať skôr v exteriéry, keď už bude dobré počasie a nebudeme musieť trampolínu rozoberať.



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline PROFI Digital 122 cm

S nákupom som spokojná aj s výberom, plne zodpovedá mojím požiadavkám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.01.2016)

Možnosť nastaviť držadlo až do výšky 126 cm čo je pri vyšších postavách výhodou.

Zatiaľ som na nijaké neprišla, okrem toho, že to necvičí za mňa samo



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy 122 cm

odporučila som,tiež som si najskor prečítala informácie o tomto obchode aj o trampolíne a až potom objednala ale som spokojná

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

dobre sa na nej cvičí,kludne aj doma

nič



Recenzia Trampolínka s držadlom inSPORTline Bambi 97 cm

produkt je pre vsetky vekove kategorie. my sme ju kupili detom. ma pomocnu rucku pre vacsiu stabilitu pri skakani, preto sme sa rozhodli pre tuto znacku. kvalita materialu je velmi dobra. sme s nou nad mieru spokojni.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.09.2010)

vsetko je pre, velkost akurat do bytu, pomocna rucka pre vacsiu stabilitu, dobra odkladatelnost, kvalitny material



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline PROFI Digital 122 cm

výborná na domáce cvičenie; počítadlo skokov odporúčam pripevniť nižšie, aby sa v pokojovom stave nedotýkalo trampolíny, pri skákaní sa potom nezlomí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.09.2016)

výborná, stabilná, pri skákaní sa nekýve

nič, akurát len celé držadlo sa trochu kýve, ale to vôbec nevadí



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy PRO 305 cm

chcela som kvalitu za rozumnú cenu a tú som aj dostala, takže zatiaľ super

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.06.2016)

kvalita, to čo som čakala, to som dostala (aj na základe predchádzajúcich referencií), dobrá cena, dobre vyzerá, super komunikácia s InsportLine, ochota

chýbajúca jedna maličká súčiastka, ktorú mi doručili do pár hodín po žiadosti, ani neviem ako to stihli



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Basic 140 cm

tento produk bol cenovo vyhodny a vyhovoval aj rozmermi, takže sa v pohode zmesti do izby. Naviac ma ochrannu siet ,takže sa mi zda aj celkovo bezpečny. Odporučal by som ho to ktorehokolvek interieru alebo exterieru.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

mne sa tažko hodnoti, synovec bol velmi spokojny a radostny



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

Som rada že som si ju objednala, rozhodne odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2014)

super vec, malá skladná zábavná, zo začiatku aj úplne tichá, kedže ju využívam naozaj pravidelne tak teraz už občas aj kvíkne :-) dobrý záber na svaly aj kondičku.



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline PROFI Digital 122 cm

Trampolinku som si vybrala z dôvodu,že si k nej viem nájsť precvičovacie videjká na youtube a pod.Nebolo by zlé,keby sa k nej dalo kúpiť u Vás aj DVD s cvičením.Je super,sme spokojní.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.03.2013)

Super,darček pre dcérku,bola nadšenááá!

nič,všetko o.k.



Recenzia Trampolínovy set inSPORTline Kangaroo 183 cm

Naše deti poskakujú stále, asi ako každé Ako som spomenul vyššie, deti tam pomaly aj spávajú Kedže je nosnosť do 100 kg tak som ho aj ja vyskúšal, ale nechám skákať radšej deti Odporúčam produkt pre všetky deti, ktoré radi skáču Cena bola jedna z najnižších, aj keď to nebolo u nás rozhodujúce Produkt som podľa priložených plánov v pohodičke zložil

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.07.2012)

kvalita výrobok presne sedí s tým, čo je o ňom popísané

rozložili sme ho ako darček doma a stále z neho nemôžeme dostať deti :-)



Recenzia Kryt pružín na trampolínu inSPORTline 244 cm

Kryt pružín sa vplyvom počasia a používaním po niekoľkých rokoch poškodil, nový sme nevedeli v kamenných obchodoch zohnať. Bol nám dodaný v priebehu troch pracovných dní, čiže deti boli nadšené. Zdá sa mi kvalitnejší ako pôvodný (hrubší a pevnejšie ušitý). Dúfam, že nám pár rokov vydrží.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.06.2015)

- rýchle dodanie - nevedeli sme ho inde zohnať - je kvalitnejší ako pôvodný kryt - priaznivá cena

- nič



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy Plus 244 cm

hľadala som pevný a spoľahlvý produkt pre vnuka, aby ho mohol využívať aj spolu s rodičom alebo kamarátmi . To spĺňa

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2014)

pevná pomerne ľahko zmontovateľná dobrá kvalita za rozumnú cenu

mohla by byť väčšie dovolené zaťaženie. 120 až 150 kg.



Recenzia Trampolínovy set inSPORTline Kangaroo 366 cm

tranpolinu som kupila na zaklade dobrych recenzii od znamych ktory su spokojny s kvalitou materialov a prevedenia . Pre deti je to skvela zabava

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

svela tranpolina pre deti , vzhlad, cena

nizka nosnost tranpoliny navod na montaž je neuplny



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy Plus 122 cm

odporučila som,tiež som si najskor prečítala informácie o tomto obchode aj o trampolíne a až potom objednala ale som spokojná

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2013)

dobre sa na nej cvičí,kludne aj doma

nič



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy PRO 244 cm

Trampolina 244úplne stačí,je akorad,dve deticky sa v pohode dajú.Kvalita super,a farba zelená je pekná,krajsia ako tie klasické modré...ked som porovnala ine trampoliny u známych od iných výrobcov,tak tato značka je najlepšia,vidno hneď kvalitu,takze vobec nebanujeme,teda zatiaľ,uvidime ako dlho vydrží :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.07.2016)

Spokojnosť so všetkým

Zatial nič,



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

vrelo odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)



Recenzia Trampolínový set inSPORTline FROGGY 305 cm

pre kvalitu a dobru cenu

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2013)

dobra kvalita dobra cena



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

Skákanie na trampolíne je podľa mňa ten najľahší a najzábavnjší spôsob cvičenia. Z jednej štúdie vykonávanou NASA vyplynulo, že pri skákaní na trampolíne sa buduje o 68% kondície a svalovej hmoty viac ako pri bežnom behaní. To znamená, miesto pol hodiny behania potrebujete zhruba len 10 minút skákania na trampolíne, aby to prinieslo rovnaký efekt. Takže je to super.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

Má veľmi dobrú stabilitu, Veľmi výhodná cena, ľahká a dobre sa prenáša.



Recenzia Kryt pružín na trampolínu 244 cm - zelená

Nakoľko sa nám na trampolíne úplne rozpadol kryt pružín objednala som tento. Je oveľa kvalitnejší ako ten pôvodný,, ktorý bol súčasťou trampolíny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2016)

pevný materiál, kvalitne vypracovaný

žiadne



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Sun 244 cm

trampolína má pekný dizajn, oproti iným, sú použité najkvalitnejšie materiály, má vnútornú sieť, čo bráni aby dieťa chodilo po pružinách, tak nemusíte stále byť v strehu, dobrá nosnosť, s dieťaťom môže skákať aj jeden dospelý:)Veľkosť vhodná aj do menšej záhrady, určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2017)

bezproblémové zloženie, zrozumiteľný návod, výborná kvalita a pekný dizajn

o dosť vyššia cena oproti iným tiež dosť kvalitným trampolínam



Recenzia Trampolínový set inSPORTline FROGGY 366 cm

je to skvela vec pre deti i dospelych.

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

velke rozmery a nosnost

kratke schodiky



Recenzia Trampolínový set inSPORTline Froggy PRO 366 cm

Po zakúpení tejto trampolíny(mali sme i jej predchádzajúcu verziu) a poskladaní sme zistili, že ochranná sieť je príliš prepnutá a nedá sa uzatvoriť zips... Kontaktovala som predajcu, ktorý bez problémov poslal na svoje náklady druhú na výmenu. Inak veľká spokojnosť, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.07.2017)



Recenzia Bezpružinová trampolína s držadlom inSPORTline Cordy 114 cm

Túto trampolínu sme vybrali najmä kvôli nehlučnosti, nakoľko ju používame väčšinou v byte - zatiaľ spokojnosť nás používateľov aj susedov :-) Splnila naše očakávania. Dá sa ľahko zmontovať podľa priloženého návodu, na uskladnenie stačí veľmi jednoducho odmontovať držiak a oprieť trampolínu o stenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.06.2017)

prehľadná ponuka tovaru s charakteristikou rýchlosť dodania cena primeraná kvalite



Recenzia Pružina na trampolínu inSPORTline Froggy 366 cm

som spokojný s produktom

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Trampolína inSPORTline 122 cm

Tovar som si zakúpila pre domáce hobby,aj pre dcérku.Používame ju na cvičenie,,na spríjemnenie zimných dni,nakoľko v takomto obdoby sa človek málo hybe a trochu cvikov neuškodí nikomu.Som s nákupom veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.01.2012)

je to skvelý tovar



Recenzia Trampolína inSPORTline 96 cm

Cena tohoto produktu bola najvýhodnejšia spomedzi konkurečnej ponuky. Dodanie bolo extrémne rýchle, za čo som vďačný zainteresovaným osobám (keďže som do požiadavky napísal, že by som tovar potreboval dodať čím skôr) S kvalitou produktu sme veľmi spokojní. Manželka si teraz rada zaskáče "mimo iného" aj na trampolíne od vás :)

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

najvýhodnejšia cena, rýchle dodanie kuriérom, kvalitný produkt, nevŕzga (zatiaľ)

nič proti nemám



Recenzia Trampolína s držadlom inSPORTline Skippy Plus 122 cm

tento produkt je jednoduchý aj na skladanie takže nie je problém ho zložiť. Vybláznime sa na nej celá rodina vrátane vnukov a hlavne skákanie odľahčuje moje kĺby takže ich nezaťažujem a môžem si cvičiť aj dlší čas. vrelo doporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.07.2014)

dlho som už chcela trampolínu ale vždy som to len odkladala a teraz bola u vas veľmi výhodná cena tak som nevahala



Recenzia Skladacia detská trampolína inSPORTline 122cm

Výrobca - ak číta tieto recenzie - by mohol prehodnotiť dodavateľa pružín, prípadne prejsť na iný typ. Trampolína je inak výborná a praktická. Ak máte nejaké svoje obľúbené miesto v prírode, nie je problém ju zbaliť a ísť sa vyskákať do prírody a ak je zlé počasie, môžte sa vyblázniť dnu. Ak by nebol ten problém s pružinami, dávam 100%

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2013)

Trampolína sa dá veľmi dobre skladať aj rozkladať. Aj pri mojej "výške" som s tým nemala vôbec žiadny problém. Do 10 min. skáčete (a to aj skôr, ak ste šikovní)

No je tu problém: struny sú veľmi tuhé, trampolína slabo pruží. Že vŕzga, s tým musíte počítať, pružiny to zvyknú, ale pri skokch (pri váhe do 60kg) cítiť, akoby mali každú chvíľu prasknuť. Kamarátke, ktorá má trampolínu tohto istého výrobcu, len iný typ, už niekoľko prasklo. Podľa jej príkladu si idem kúpiť gumolano a natiahnúť ho do "rezervy"



Recenzia Trampolínový set inSPORTline FROGGY 366 cm

trampolina je vhodna aj pre velmi male deti - moja dcera v nej skace od 15 mesiacov, spevnila si nohy a je to neuveritelne vyblaznenie. Odporucam tesne pred spanim - vybije vsetku energiu:)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.08.2012)

priemer je super vyhovuje mi hlavne, ze sietka je az za chranicom, pod ktorym su pruziny. Mam male dieta

v chraniacej liste sa drzi voda, no to je pocasie a to neovplyvnis



Zdieľajte článok


Odporúčame trampoliny






Novinky

Detská trampolína s ochrannou sieťou

Pre bezpečnosť svojich najdrahších urobíme všetko. Tak na pravidlo väčšiny rodičov nezabúdajme ani pri skákaní na trampolíne. Tie väčšie trampoliny vždy potrebujú ochranné doplnky.

Chudnutie na trampolíne

Viete, že trampolína vám môže pomôcť schudnúť? Skákaním na trampolíne môžete zhodiť pekných pár kíl. Ako na to?

všetky novinky